Güroymak Ortaokulu


Vizyon: Güroymak Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Güroymak Ortaokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar: Okulumuz, 2015-2016 eğitim öğretim yılında 1.Dönem TEOG Sınavı’nda Güroymak ilçesi tarihinde ilk defa Türkiye Birincisi çıkartarak büyük bir başarıya imza atmıştır. 2014-2015 eğitim öğretim yılında Yıldız Erkekler Basketbol takımımız İl Birinciliği, Bölge Birinciliği ve Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı elde etmiştir. 2016-2017 eğitim öğretim yılında Yıldız Kızlar Voleybol takımımız İl Birinciliği, Bölge Birinciliği ve Türkiye Yarı Finalleri’ne katılma hakkı elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Saatler: 08:30-15:25
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Kapalı spor salonumuz mevcuttur.6 branşta takım sporları çalışmamız vardır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04345114079

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://guroymakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BARIŞ MAH. BİTLİS BUL. BITLIS GÜROYMAK ORTAOKULU BLOK NO: 170 İÇ KAPI NO: 1 GÜROYMAK / BİTLİS

Öğretmen :21
Öğrenci :346
Derslik :13
Spor Salonu :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1595
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Adres - BARIŞ MAH. BİTLİS BUL. BITLIS GÜROYMAK ORTAOKULU BLOK NO: 170 İÇ KAPI NO: 1 GÜROYMAK / BİTLİS

Ulaşım Servis mevcuttur

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.